Hoe Hotmail agendameldingen uit te schakelen?

Als u een van de weinige mensen bent die toegang heeft tot technologie en internet, weet u al hoe uitdagend het is om een multitasking-applicatie in handen te krijgen. Als u er nu echter naar op zoek bent, moet u meer leren over Hotmail en hoe het u kan helpen met verschillende taken en activiteiten.

Het is een van de weinige softwareprogramma's die allerlei functies heeft om u te helpen de beste resultaten te behalen. U kunt deze applicatie bijvoorbeeld gebruiken om contact op te nemen met uw vrienden, met uw familie te praten, datums op een kalender te markeren, vergaderingen te plannen, reclame te maken voor uw merk, een e-mailaccount aan te maken, enz. Als gevolg hiervan zou u er meer over moeten leren met de hulp van het Hotmail-ondersteuningsteam om uw problemen te verminderen.

U hebt zonder enige moeite toegang tot de services en functies van deze applicatie omdat deze een gebruiksvriendelijke interface heeft. Het zal het u gemakkelijk maken om het systeem binnen een korte periode onder de knie te krijgen. Daarom moet u dit softwareprogramma zo snel mogelijk downloaden als u de beste voordelen wilt behalen en de gevaren met een ruime marge wilt minimaliseren

Het maakt niet uit hoe goed u bent opgeleid bij het gebruik van internet, u kunt nog steeds tegen een aantal problemen aanlopen wanneer u een applicatie voor het eerst gebruikt. Maar dat is geen excuus om af te zien van het gebruik van het softwareprogramma voor uw behoeften.

In tijden als deze kunt u moeiteloos met het technische ondersteuningsteam van Hotmail praten en zonder problemen om hulp vragen. U kunt hen vragen om u te voorzien van begeleiding, tips, veiligheidsmaatregelen en andere dergelijke factoren, en zij zullen dit snel doen.

Daarnaast zijn er een paar stappen die u kunt nemen om de opties voor agendameldingen uit te schakelen zonder externe hulp. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is het Hotmail-programma op uw computer of smartphone openen en inloggen
  • Zodra de startpagina op uw scherm is geopend, gaat u naar de optie Instellingen die u tegenkomt
  • Onder het gedeelte Instellingen vindt u een categorie met de naam Meldingen, tik erop
  • Er wordt een nieuwe lijst geopend, tik op het tabblad Automatische melding van kalender
  • U vindt een tabblad met de naam E-mail op de nieuwe pagina, verwijder het

Als u meer begeleiding of informatie nodig heeft, kunt u het Hotmail ondersteuningsnummer bellen volgens uw voorkeuren.