Hoe verwijderde e-mails van Hotmail terug te halen?

Het uitwisselen van begroetingen is gemakkelijker gemaakt sinds Hotmail (Outlook) is uitgerust met verbluffende e-mailfuncties. Meestal wordt dit op internet gebaseerde gratis e-mailplatform veel gebruikt voor het uitwisselen van berichten en het delen van gegevens via internet. Maar met Outlook kan men brieven opstellen, bestanden delen, chatten en gebruiken voor internationale roeping. Bellen was echter niet eerder mogelijk, maar na de integratie met Skype heeft het meer aanpassingsvermogen.

Onlangs heeft het bedrijf Microsoft enkele belangrijke functies toegevoegd. Verwijdering van verwijderde e-mails is daar een van. Nu was het gemakkelijker om ze terug te halen, maar vanwege de beta-fase is het doen zo ingewikkeld omdat. Maar zoals hier bij Hotmail Support heeft het professionele team een aantal technieken voor het ongedaan maken van verwijderingen ontwikkeld waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot de verloren verwijderde berichten. Om meer te weten over hen, volg de gegeven stappen:

Archiefmap

Om te voorkomen dat gebruikers junks krijgen, is deze functie uitgevonden. Het archief is een soort aparte map die belangrijke dingen bevat voor een gebruiker. Daarom past Hotmail filtertactieken toe om erachter te komen welke spams er zijn. Zorg er dus voor dat de berichten die u zoekt zich in de archiefmap bevinden.

  • Nadat u zich hebt aangemeld bij Outlook-account, gaat u naar het menuvenster en selecteert u de map Archief daaruit.
  • Lees daarna de e-mails en kijk of de quest hier eindigt of niet.

Finder gebruiken

Soms als gevolg van bulk-e-mails dalen sommige essentiële berichten naar beneden. Gelukkig kunt u ze met behulp van de Hotmail-technische ondersteuning vinden. Hiertoe volgt u de genoemde stappen:

  • Finder of zoekbalk is een geweldige functie van Outlook. Om het te gebruiken, moet je er een paar relevante woorden in doen.
  • Navigeer naar de bovenkant van de pagina, klik op de balk.
  • Hier plaatst u eenvoudig een paar woorden (trefwoorden). Bijvoorbeeld: als de e-mail 'hallo' is, typ daar dan Hallo in.
  • Druk na het invoeren op een Enter-knop op het toetsenbord.
  • Dit brengt alle e-mails die zijn gekoppeld aan 'hallo'-woord.

Zolang u zich aan de richtlijnen houdt, zult u slagen. Er zijn echter foutenkansen, als u dergelijke problemen ondervindt, blijf kalm en bel Hotmail Klantenservice Nederland +31-164788124 meteen. Deze hulplijn is 24*7 actief om zoekers te helpen. Klik op het live-chatvenster om hulp te krijgen via live chatten.

Lees meer blogs: - Eenvoudigste manier om Hotmail-account te herstellen

Review samenvatting

Review Date :
Reviewed Item : Hotmail Support Nederland
Author Rating : 5 RatingRatingRatingRatingRating

Aanstaande sleutelwoord

  • Hoe Hotmail Te Veranderen Serverinstellingen Uitwisselen?
  • Fix Hotmail POP3 &IMAP Problemen?
  • Hoe Op Oplossen IMAP-Instellings Problemen Voor Hotmail?