Belgium Nummer +32-28083447 Nederland Nummer +31-203690329

Eenvoudig Hotmail E-mails Doorsturen Naar Een Ander Account

Heeft u het moeilijk om een ​​e-mail door te sturen naar een ander e-mailadres dan uw Hotmail, maar kunt u dit niet doen? De procedure om hetzelfde te doen is heel eenvoudig, u heeft alleen de juiste begeleiding nodig die u hier kunt vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is de instructie zorgvuldig volgen om er met succes doorheen te komen. Mocht u desondanks met andere zaken te maken hebben, dan kunt u de experts te allen tijde alleen bellen via Hotmail Contact Nummer Nederland . En het team zal u zeker binnen enkele seconden de beste en betrouwbare oplossingen bieden.

U moet weten dat Windows Live Hotmail een onderdeel is van Outlook, dus als u Hotmail-e-mails naar een ander e-mailadres wilt doorsturen, moet u dit via Outlook Mail doen.

Nu moet u de onderstaande stappen correct volgen om Hotmail-e-mails gemakkelijk te kunnen doorsturen:

  • Allereerst moet u zich aanmelden bij uw e-mail via Outlook Mail.
  • En dan moet je het menupictogram Instellingen selecteren, je ziet het aan de rechterkant van de menubalk in de vorm van een tandwiel.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ kiezen.
  • U moet nu naar de optie ‘E-mail> Doorsturen’ gaan.

Opmerking: nu wordt u mogelijk door Microsoft gevraagd om opnieuw in te loggen op uw account, aangezien dit gevoelige informatie is.

  • Daarna moet u het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ selecteren.
  • Vervolgens moet u bij de optie 'Mijn e-mail doorsturen naar' het e-mailadres invoeren waarnaar u berichten wilt doorsturen.
  • Ten slotte moet u eindelijk selecteren om op de knop ‘Opslaan’ te klikken om de aangebrachte wijzigingen te bevestigen.

Je zou helemaal klaar moeten zijn om te gaan, aangezien je de bovenstaande stappen hebt doorlopen. Maar mocht u tegen problemen aanlopen terwijl u hetzelfde doet, dan weet u dat u uw problemen kunt laten verhelpen door te kiezen voor Bellen Hotmail Telefoonnummer . De technici zullen u zonder enige vertraging bijstaan ​​en ervoor zorgen dat u vrij bent van alle Hotmail-storingen.

Aanstaande sleutelwoord

  • Stel een e-mailmelding in Hotmail-account in?
  • Manieren om een e-mailmelding in Hotmail-account in te stellen?