Verbeterde Beveiligings Functies in Hotmail voor Office 365 Abonnees

Zoals we allemaal weten, biedt Outlook ons veel beveiligingsfuncties om spam en malware te filteren op een manier die we beschermen tegen elke vorm van bedreigingen. Voor persoonlijke gebruikers van Office 356 Home en Office 365 voert Outlook echter vooraf filtering uit op de koppelingen en andere bijlagen in de e-mails die u ontvangt. Of u nu een outlook.com-account of een Hotmail-account gebruikt, zolang u Office 365-gebruiker bent, heeft u al deze extra voordelen in uw e-mail. Ga voor meer informatie over dergelijke voordelen naar de onderstaande punten:

  • Outlook scant alle bijlagen in de e-mail op malware en andere dergelijke bedreigingen. Voor Office 365-gebruikers werd het scannen een beetje geavanceerd met verbeterde detectietechnieken. Op deze manier krijgt u een hoger beveiligingsniveau in Outlook op het web in vergelijking met de gratis versie van Outlook.com. Als iemand u enige vorm van malware of een ge├»nfecteerd bestand heeft gestuurd, zal Outlook de bijlage onmiddellijk verwijderen, zodat u uw pc niet aan dergelijk gevaar blootstelt.
  • Op dezelfde manier, als u een e-mail ontvangt met een link naar een gevaarlijke website, wordt deze automatisch geblokkeerd door Outlook, zelfs voordat u deze kunt openen. Wanneer u op dergelijke links klikt, ziet u de waarschuwing 'We hebben een onveilige link gedetecteerd' op uw scherm en krijgt u een melding dat de betreffende link wordt geblokkeerd door Outlook.

U weet nu wat de geavanceerde mogelijkheden van Outlook voor Office 365 zijn. Of u nu Outlook-, hotmail.com-, live.com- of msn.com-e-mailaccounts gebruikt, geniet gewoon van Outlook en maak u geen zorgen over uw beveiliging. Bovendien kunt u, zolang u lid bent van Office 365, gebruikmaken van al deze functies in Outlook op het web, Outlook voor Windows, outlook.com of Outlook Mail-app voor uw smartphone. Merk op dat deze beveiligingsfuncties alleen van toepassing zijn op outlook.com-accounts en niet van toepassing zijn op e-mailaccounts van derden, zoals Gmail of Yahoo Mail. Hulp nodig met uw Hotmail-account? Neem contact op met Hotmail HelpDesk Nederland voor de beste hulp bij al uw problemen.

Review samenvatting

Review Date :
Reviewed Item : Hotmail Klantenservice Telefoonnummer
Author Rating : 5 RatingRatingRatingRatingRating

Aanstaande sleutelwoord

  • Hoe Hotmail Te Veranderen Serverinstellingen Uitwisselen?
  • Fix Hotmail POP3 &IMAP Problemen?
  • Hoe Op Oplossen IMAP-Instellings Problemen Voor Hotmail?